O nama

Energetski certifikati Tvrtković

Ovlašteni energetski certifikator jednostavnih i složenih tehničkih sustava IGOR TVRTKOVIĆ, struč.spec.ing.aedif. nudi usluge energetskih pregleda i izradu energetskih certifikata u skladu s zakonom, pravilnikom i propisanom metodologijom rada.

Također, ENERGETSKI CERTIFIKATI TVRTKOVIĆ aktivno su uključeni u Program ENERGETSKE OBNOVE OBITELJSKIH KUĆA I ENERGETSKE OBNOVE VIŠESTAMBENIH ZGRADA kao ovlašteni energetski certifikator Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Aktivnim sudjelovanjem na raznim tribinama i radionicama, stalnim usavršavanjem, te prikupljenim iskustvom u izradi energetskih certifikata i energetskih pregleda spreman sam odgovoriti na većinu Vaših pitanja, te Vam pomoći u prikupljanju dokumentacije potrebne za realizaciju subvencija Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost ovisno o aktualnim natječajima i javnim pozivima.

Cijene ENERGETSKIH CERTIFIKATA prema našem cjeniku izražene su bez skrivenih troškova, te je naša dužnost poštivati metodologiju i pravilnik izrade energetskih certifikata.

Naša stručnost i ovlaštenja

Povjerenje temeljeno na certifikatima i uvjerenjima

S ponosom ističemo naša ovlaštenja, certifikate i uvjerenja koji potvrđuju našu stručnost u pružanju usluga energetske učinkovitosti i građevinskih pregleda. Svaki dokument je dokaz našeg kontinuiranog usavršavanja i usklađenosti s najvišim standardima u industriji. S nama možete biti sigurni da radite s profesionalcima koji ispunjavaju sve zakonske i tehničke zahtjeve.

Ovlaštenje za energetsko ceftificiranje i energetski pregled zgrade s jednostavnim tehničkim sustavom

Ovlaštenje za energetsko ceftificiranje i energetski pregled zgrade s jednostavnim tehničkim sustavom te energetski pregled zgrade sa složenim tehničkim sustavom

Uvjerenje o uspješno završenom programu osposobljavanja za energetske preglede građevina i energetsko certificiranje zgrada – modul 1

Uvjerenje o uspješno završenom programu osposobljavanja za energetske preglede građevina i energetsko certificiranje zgrada sa složenim tehničkim sustavom- modul 2

Javite se za sve informacije i usluge!