Program BARBARA – KK Vodičajna

Program BARBARA prikaz dostignuća korisnika programa terapijskog jahanja i članova konjičkog kluba “Vodičajna”

Subota, 13. listopada 2018, prekrasan sunčani dan za program Barbara – prikaz dostignuća korisnika programa terapijskog jahanja i članova kluba.
U programu je sudjelovalo osmero djece s poteškoćama u razvoju i tri osobe s invaliditetom. Prikaz stečenih vještina na konju, održan je pod vodstvom voditelja jahanja za osobe s invaliditetom Damira Maršanića i uz pratnju volontera – članova Kluba. Dresurno jahanje za osobe s invaliditetom prezentirao je hrvatski reprezentativac, član kluba Dinko Juretić odjahavši nekoliko vježbi iz svojih treninga, a zatim i test uz muziku (freestyle) prema FEI programu za I kategoriju.

Predsjednik kluba Damir Maršanić zaželio je dobrodošlicu prisutnima te izrazio zahvalu svima koji su na bilo koji način pomogli provođenju programa terapijskog jahanja i radu kluba. Programu su prisustvovali predstavnici donatora i sponzora: zamjenik načelnika kao predstavnik općine Jelenje, predsjednik Udruge osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka sa suradnicima, predstavnica sponzora INA d.d. i ostali.

Na kraju programa svoj su napredak u jahaćim vještinama pokazali i ostali članovi kluba, a u jahanju su se okušali i mnogi gosti. Susret je zaključen zajedničkim druženjem uz roštilj.

Podijeli
Skip to content