Pakiranje: Packing: 125g (25x5g)

NaturaLife Bones Collagen Peptides

34.50 

100% hidrolizirani bioaktivni kolageni peptid FORTIBONE® u prahu utječe na:

Regeneraciju koštanog tkiva
Sintezu koštanog kolagenskog matriksa
Povećanje mineralne gustoću kostiju
Smanjenje procesa razgradnje

Proizvod ne sadrži konzervanse, bojila, šećer i umjetne arome.

  • Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50€Free delivery for all orders over 50€
  • Plaćanje - Direktna bankovna transakcijaPayment - Direct bank transfer
Category:

NaturaLife Bones Collagen Peptides sadrži patentiranu formulu bioaktivnog kolagenog peptida FORTIBONE® u prahu, koji je namijenjen za održavanje zdravih kostiju, povećanje gustoće kostiju i smanjenje procesa razgradnje. Kosti kao organi imaju važne funkcije u našem tijelu. Osim strukture tijela, imaju ključnu ulogu u kretanju, zaštiti vitalnih organa, proizvodnji krvnih stanica, skladištenju minerala i održavanju ravnoteže u tijelu. Kosti se sastoje od koštanog tkiva, koštanih stanica, pokosnice, krvnih žila i živaca i koštane srži u određenim vrstama kostiju. Između 60 do 70% mase kosti čine minerali, koji daju kostima  čvrstoću i otpornost. Kolagen čini oko 25-30% ukupnog sadržaja proteina u kostima, što je oko 10% ukupne mase kosti, što daje kostima elastičnost i fleksibilnost. Koštane stanice (osteoblasti, osteociti, osteoklasti) su važne za rast, održavanje i regeneraciju kostiju. Osteoblasti sintetiziraju kolagenski matriks, odgovorne su za izgradnju i mineralizaciju novog koštanog tkiva. Osteociti se razvijaju iz osteoblasta, odgovorni za održavanje koštanog matriksa i komunikaciju unutar koštanog tkiva. Osteoklasti razgrađuju oštećeno tkivo i omogućavaju obnovu kostiju tijekom života i održavaju ravnotežu između izgradnje i razgradnje koštanog tkiva.

Prema kliničkim istraživanjima specifičan bioaktivni peptid FORTIBONE® stimulira koštane stanice na povećanje sinteze koštanih komponenti kao što je kolagen. Ima svojevrsni ‘signalni učinak’ na osteoblaste kako bi uravnotežili razgradnju kolagena u ekstracelularnom koštanom matriksu, što je osnovni okvir za mineralizaciju kostiju. Osim toga FORTIBONE® utječe na degenerativne procese u kostima smanjujući aktivnost osteoklasta. Rezultat je znatno veća sinteza kolagenskog koštanog matriksa.
Kliničke studije pokazuju da specifični peptidi FORTIBONE® kolagena u dnevnoj oralnoj dozi od 5g tijekom 12 mjeseci znatno poboljšavaju metabolizam kostiju i mineralizaciju kostiju. Više informacija o učincima i kliničkim istraživanjima možete pronaći u kategoriji Blog.

 

Additional information

Weight 0.125 kg
Pakiranje

125g (25x5g)

Rok upotrebe

otisnut na ambalaži

Nutritivne vrijednosti

Prosječne hranjive vrijednosti Na 100g Na 5g
Energetska vrijednost 1530 kJ / 360 kcal 77 kJ / 18 kcal
Masti 0g 0g
Od kojih zasićene masne kiseline 0g 0g
Ugljikohidrati 0g 0g
Od toga šećeri 0g 0g
Vlakna 0g 0g
Bjelančevine 90g 4,5g
Sol 0.5g 0.02g
Natrij 0,2g 0.01g

dostava

Proizvode naručene u web shopu dostavlja:

  • dostavna služba Hrvatske pošte na adresu dostave;
  • mogu se preuzeti radnim danom, od ponedjeljka do četvrtka, u vremenu od 10 do 16h na lokaciji Gračanska cesta 110, 10 000 Zagreb, uz dodatnu telefonsku najavu o preuzimanju.

Troškovi slanja iznose:

  • 0,00 EUR (besplatno) za narudžbe iznad 50,00 EUR vrijednosti
  • 6,00 EUR za narudžbe ispod 50,00 EUR vrijednosti