Pakiranje: Packing: 70g (28x2.5g) 3kom

NaturaLife Beauty Collagen Paket 3 kom

76.50 

Sadrži 100% bioaktivni kolageni peptid Verisol® u prahu koji doprinosi:
• Smanjenju bora
• Poboljšanju elastičnosti kože
• Smanjenju celulita
• Bržem rastu noktiju

Proizvod ne sadrži konzervanse, bojila, šećer i umjetne arome.

  • Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50€Free delivery for all orders over 50€
  • Plaćanje - Direktna bankovna transakcijaPayment - Direct bank transfer
Category:

NaturaLife Beauty Collagen u prahu sadrži patentiranu formulu bioaktivnog kolagenog peptida VERISOL® koji je napravljen za održavanje zdrave kože. Koža je najveći organ ljudskog tijela koja se sastoji od epidermisa, dermisa i hipodermisa. Fibroblasti su stanice koje su ključne za održavanje čvrstoće i elastičnosti kože. Fibroblasti su prisutni u dermisu, srednjem sloju kože, gdje proizvode kolagen i elastin, čime doprinose čvrstoći i elastičnosti kože. Kolagen je jedna od najvažnijih komponenti kože jer čini čak 80 posto vezivnog tkiva. Stanice fibroblasta u dermalnom sloju kože prepoznat će specifični peptid VERISOL®-a kao povećanje razgradnje vlastitog kolagena kože. VERISOL® stimulira stanice preko receptorske interakcije, da proizvedu više izvanstaničnog matriksa uključujući kolagen i druge komponente kao što su elastin, proteoglikani i hijaluronska kiselina.

Nekoliko znanstvenih studija ispitivalo je potencijal i djelovanje bioaktivnog peptida VERISOL®. Kliničke studije navode kako će poboljšana elastičnost kože i smanjenje bora biti vidljivi nakon četiri tjedna redovite konzumacije VERISOL®, a optimalan rezultat postiže se nakon 8 tjedana i ostaje vidljiv četiri tjedna nakon prestanka uzimanja kolagenskih peptida. Prema navedenim znanstvenim studijama, za optimalan učinak u smanjenju bora, povećanju elastičnosti i hidrataciji kože, dovoljno je popiti dnevno 2,5 g bioaktivnog peptida iz kolagena VERISOL®. Bioaktivni peptid VERISOL® utječe na povećanje gustoće kože, što utječe na manju vidljivost celulita; ubrzava rast noktiju i utječe na poboljšanu strukturu kose. Više informacija o učincima i kliničkim istraživanjima možete pronaći u kategoriji Blog.

Additional information

Pakiranje

70g (28×2.5g) 3kom

Rok upotrebe

otisnut na ambalaži

Nutritivne vrijednosti

Prosječne hranjive vrijednosti Na 100g Na 2.5g
Energetska vrijednost 1530 kJ / 360 kcal 38 kJ / 9 kcal
Masti 0g 0g
Od kojih zasićene masne kiseline 0g 0g
Ugljikohidrati 0g 0g
Od toga šećeri 0g 0g
Vlakna 0g 0g
Bjelančevine 90g 2,25g
Sol 0.5g 0.01g
Natrij 0,2g 0.005g

Dostava

Proizvode naručene u web shopu dostavlja:

  • dostavna služba Hrvatske pošte na adresu dostave;
  • mogu se preuzeti radnim danom, od ponedjeljka do četvrtka, u vremenu od 10 do 16h na lokaciji Gračanska cesta 110, 10 000 Zagreb, uz dodatnu telefonsku najavu o preuzimanju.

Troškovi slanja iznose:

  • 0,00 EUR (besplatno) za narudžbe iznad 50,00 EUR vrijednosti
  • 6,00 EUR za narudžbe ispod 50,00 EUR vrijednosti