Dijabetičko društvo grada Siska organiziralo jubilarnu 10. biciklijadu

Dijabetičko društvo grada Siska, u suradnji sa Športsko-rekreacijskim centrom Sisak, organiziralo je u subotu, 21. rujna, jubilarnu 10. biciklijadu povodom Europskog tjedna mobilnosti. Događaj je privukao velik broj sudionika koji su uživali u zajedničkoj fizičkoj aktivnosti, promovirajući važnost tjelesne aktivnosti i mobilnosti.

Polazak i ruta biciklijade

Polazak je bio organiziran ispred Gradske tržnice Sisak u 9 sati, odakle su sudionici krenuli prema Martinskoj Vesi. Ruta je bila dugačka 28 kilometara i završena je na kupalištu Zibel. Ova ruta pružila je sudionicima priliku da uživaju u prirodnim ljepotama okolice Siska, istovremeno promičući važnost održavanja tjelesne kondicije.

Organizirana događanja na kupalištu Zibel

Na cilju biciklijade, kupalištu Zibel, svi članovi Dijabetičkog društva grada Siska imali su organiziran besplatan ručak. Organizacija ručka bila je prilika za druženje, zabavu i razmjenu iskustava među članovima društva.

Podrška sponzora i donatora

Događaj su podržali brojni sponzori i donatori, a među njima se istaknula tvrtka Natura Life d.o.o. koja je omogućila da svi sudionici biciklijade dobiju na poklon paket Smart Sugar 224g (8gx28). Pakiranje sadrži 28 vrećica Smart Sugar u prahu koje su praktične za koristiti kod zaslađivanja raznih napitaka. Ova gesta pokazala je važnost suradnje između zajednice i poslovnog sektora u promicanju zdravlja i prevencije bolesti.

Promocija zdravijih alternativa

Smart Sugar, koji su dobili sudionici, namijenjen je svima koji žele uvesti zdraviju alternativu stolnom šećeru, raznim sirupima, alkoholnim šećerima i sladilima. Smart Sugar sadrži 100% palatinose/izomaltulozu koja se sporije apsorbira u odnosu na saharozu ili stolni šećer, što utječe na manju razinu glukoze u krvi u odnosu na saharozu. Ovaj proizvod ima značajan potencijal za poboljšanje prehrambenih navika, osobito kod osoba s dijabetesom tip 2.

Jubilarna 10. biciklijada organizirana od strane Dijabetičkog društva grada Siska bila je uspješan događaj koji je okupio brojne sudionike u promociji tjelesne aktivnosti i zdravog načina života. Zahvaljujući podršci lokalne zajednice i sponzora, sudionici su uživali u sigurnoj i zabavnoj aktivnosti koja naglašava važnost mobilnosti i brige o vlastitom zdravlju.

Komentari su onemogućeni